Смачні та оригінальні страви на мангалі в кафе “Карусель”

М’ясна карта “Каруселі” різноманітна! У меню представлені пропозиції для всіх: стейки з телятини, каре ягняти, баранина, пісні та жирні відруби свинини, птиця і страви з качки. За специфікою приготування ми пропонуємо гостям рубане м’ясо, тартар, карпаччо, м’ясні салати. Також ми зуміли охопити весь спектр технологічної обробки: пропонуємо м’ясо у смаженому, вареному, запеченому на пару, в’яленому і тушкованому вигляді.

В роботі використовуємо м’ясо бичків європейських порід, вільного вигулу, фермерських курчат і висококласну свинину тільки сертифікованих виробників, відповідно до принципів ХАССП.

Наша гордість – хоспер-піч! Завдяки унікальній конструкції хосперу м’ясо, риба, овочі виходять надзвичайно смачними і ароматними. До того ж, час приготування страв у хоспері дуже малий. У процесі смаження стейк природним шляхом обволікається скоринкою, продовжуючи оплавлятися зсередини; при цьому соки залишаються в м’ясі.

Окремо хочеться відзначити наш аргентинський гриль. Незважаючи на те, що м’ясо на ньому готується на кілька хвилин довше ніж в хоспері, в літній період ми віддаємо перевагу саме цьому виду гриля, адже приготування стейка на очах у відвідувачів – це окреме задоволення!

У м’ясний мапі кафе “Карусель” – вдалий баланс різноманітності, тому кожен гість знайде блюдо, що задовольнить усі побажання і підкорить його серце.

Приходьте у гості! Замовляйте столики:

+38 050 320-570-00

Пожалуйста, заполните форму и мы свяжемся с Вами для подтверждения бронирования

Кожен ресторан славиться своєю кухнею, ексклюзивними стравами та унікальними пропозиціями. Можна побувати в багатьох закладах, скоштувати різні кухні, але завжди в душу западає щось одне. Кафе «Карусель» в Дніпрі стало рідним вже для багатьох дніпрян і гостей міста. І ми завжди намагаємося їх дивувати. Якщо традиційні страви вже приїлися, пропонуємо спробувати їжу, приготовлену на грилі:

  • запечена скумбрія;
  • стейк із сьомги;
  • шашлик;
  • люля кебаб;
  • м’ясні стейки тощо.

М’ясні делікатеси в кафе “Карусель”

Дуже смачні шедеври мають вишуканий аромат і користь. Так-так, оригінальні м’ясні страви сприяють виробленню серотоніну – гормону радості та щастя.

Грудинка, окіст, буженина десятків сортів, вирізка – усі ці м’ясні делікатеси збуджують апетит і доставляють неймовірне задоволення. Мариновані або копчені, запечені або смажені ковбаси урізноманітнюють будь-який стіл. Навіть найскромніший обід стане шикарним зі скибочкою натуральної шинки, а якщо це нарізка, день можна вважати прожитим недаремно.

Звичайно, все залежить від якості вихідної сировини, обробки і приготування страв. У кафе-ресторані «Карусель» подають ідеальні м’ясні делікатеси з сировини від перевірених і надійних постачальників. Різноманітність видів страв в меню змусить задуматися і захотіти перепробувати все й одразу!

Не варто поспішати – гурмани не поспішають, вони смакують кожен шматочок, знаходять найсмачніше м’ясне блюдо і вже не змінюють своїй страві. А обрати тут буде з чого. Відмінна вирізка, соковите запечене м’ясо, копченості та чудові ковбаси. Перерахування страв викликає нестримний апетит, що вимагає негайного його задоволення!

Приходьте в гості, щоб насолодитися вишуканим смаком оригінальних м’ясних делікатесів.

Овочі та ковбаски барбекю у гастропабі “Bierstube”

У Німеччині проходять цілі фестивалі, присвячені пиву, а поряд з хмільним завжди стоять ковбаски на грилі. Не всі можуть відвідати німецькі гуляння, зате кожен може порадувати себе келихом справжнього крафтового пива власного виробництва у гастропабе “Bierstube” у Дніпрі. Світле чи темне нефільтроване додасть смаку вашому вечірньому проведення часу. Замовте справжню пивну закуску для сильної чоловічої компанії. Таке асорті – прекрасно доповнить перегляд улюбленого футбольного матчу, адже в нашому пабі постійно транслюються різні спортивні змагання.

Соковите смачне м’ясо з мангалу поруч з будинком … Запрошуємо на кращий вечерю поруч з будинком. Ви любите шашлик? Соковитий, пряний, з ароматною скоринкою … А соковитий гарячий свіжоприготований стейк? – Тоді вам терміново до нас, на літній майданчик «Каруселі»!

Затишня велика літня тераса під деревами, приємна прохолода літнього вечора і найсмачніше м’ясо – це зовсім реально і поруч з будинком!

До гарячого ароматного м’яса ми запропонуємо келих холодного свіжого пива, звареного у власній броварні, або келих вина на ваш смак. На вибір – чотири сорти відмінного пива! Пиво ми не фільтруємо і не пастеризуємо, тому гарантуємо, що ви отримаєте задоволення від по-справжньому якісного чесного «живого» напою.

Романтична вечеря, довгоочікувана зустріч з кращими друзями або сімейний пікнік – виберіть свій формат, а ми подбаємо про найкращий і соковитому м’ясі! Погортати меню і вибрати блюдо можна тут.

Вам до душі прийдеться і пісне меню. Або ж побалуйте себе цікавими закусками з м’яса з овочами, а запах мангалу додасть їм витонченості й оригінальності. Відчуйте себе на природі, де вся їжа, що пахне багаттям, здається ще соковитішою й ароматнішою. У кафе «Карусель» прямо на ваших очах кухар посмажити шашлик або запече рибку. Як кажуть, прямо з печі. І відразу до столу!

Шашлик і стейк на мангалі

Якщо ваша пристрасть – соковите, але одночасно добре просмажене м’ясо, то ресторан «Карусель» запропонує скуштувати щойно знятий з вогню стейк. Свинина, яловичина або стейк із сьомги – ви знайдете своє блюдо. А що стане найкращим напоєм до шашлику? Звичайно ж, келих смачного крафтового пива, що виробляється в власній броварні.

Замовте на свій день народження шашлички на шпажках або стейки, підсмажені на решітці. Разом з пікантним соусом м’ясо стане родзинкою святкового столу. Все подається гарячим, відразу з мангалу, тому ви відчуєте легкі аромати деревного вугілля та диму, що робить їжу ще смачнішою.

Курячий люля кебаб на мангалі

Люля-кебаб – азіатське блюдо, яке давно стало популярним в Україні. «Люля» перекладається як трубка, «кебаб» – смажене м’ясо. Воно готується зі свинини або телятини, м’яса птиці або баранини. У кафе «Карусель» можна скуштувати смачний, соковитий люля-кебаб на вибір. Незвичайним смаком вас порадує люля з курки та індички.

Щоб його приготувати, кухарі використовують тільки свіже м’ясо та натуральні прянощі. Поєднайте люля-кебаб разом із сезонним овочевим салатом або гарніром, а з келихом хорошого вина блюдо отримає зовсім інші, особливі нотки. Не бійтеся експериментувати, пробуйте, насолоджуйтеся!