pivovarnja-bierstube-min
syrie-pivo-min

ПИВОВАРНЯ “BIERSTRUBE”

BIERSTUBE – пивний бар, у якому можна випити найсвіжішого пива з власної пивоварні. Усе наше пиво виробляється на обладнанні словацької фірми Blonder Beer, яке призначене для варіння високоякісного пива обмеженими партіями.

У складі нашого пива тільки натуральні компоненти – вода, солод, хміль і пивні дріжджі. При приготуванні пива не використовуються спеціальні добавки, воно не пастеризується і не фільтрується. У ньому міститься тільки природна вуглекислота. Прямо з пивоварні пиво потрапляє до закладу. Тому в BIERSTUBE завжди свіже пиво!

ПИВОВАРНЯ “BIERSTRUBE” ГАЛЕРЕЯ

РЕСТОРАН — ПИВОВАРНЯ BIERSTUBE У ДНІПРІ

Паб “Bierstube” — одне з небагатьох закладів — ресторанів у Дніпрі, що має власну приватну броварню. Все пиво торгової марки “Bierstube” виготовляється на обладнанні словацької фірми Blonder Beer. Пивоварня призначена для виготовлення високоякісного крафтового пива обмеженими партіями та відрізняється від масового виробництва не тільки смаковими якостями, але і тим, що до складу напою входять тільки натуральні компоненти:

  • вода;
  • високоякісний європейський солод;
  • натуральний хміль;
  • пивні дріжджі.

Розливне пиво власного виробництва завжди відзначалося високою якістю та насиченим смаком. Саме тому у кафе — пивоварні “Bierstube” вечорами завжди повний зал. Якщо у вас зібралася компанія друзів, яка хоче гарно провести час й насолодитися справжнім пивом у щирій атмосфері в новому пивному кафе — ресторані з традиційним британським інтер’єром, запрошуємо в гості на Набережну Перемоги / бульвар Слави 1д у Дніпрі! Пивні закуски й інші блюда з меню традиційної кухні стануть відмінним доповненням.

РЕЦЕПТИ КРАФТОВОГО ПИВА ТА ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ

У процесі приготування всього нашого асортименту не використовуються спеціальні добавки, не застосовуються пастеризація та фільтрація, в напої міститься природна вуглекислота. Тому “Bierstrube” – це живий смак натурального хмелю без різноманітних домішок і добавок.

Народження справжнього живого пива в пивоварні відбувається з авторських рецептів спираючись на рецепти класичних сортів. Ми завжди використовували традиційний спосіб пивоваріння, який не допускає ніякої пастеризації, а досвід пивоварів є запорукою високої якості улюбленого напою.

Спеціально для розробки та варіння фірмових сортів був запрошений спадковий пивовар Чоба з Чехії, у якого всі предки варили хмільне! Отже, наше пиво – не тільки сучасне віяння мати в закладі власну міні пивоварню, а й цілком успішна спроба створити альтернативу масовому промисловому пивоварінню в Україні.

Крафтове пиво в кафе “Каруселі” має своїх поціновувачів і шанувальників, тому що ми:

  1. Варимо продукт найвищої якості із натуральних інгредієнтів.
  2. Ретельно стежимо за рецептурою та дотриманням технології.
  3. Дбаємо про те, щоб гості були задоволені якістю та смаком знаменитого хмільного напою.

Насолоджуйтеся свіжими елем і Крафтом за фірмовими рецептами. І пам’ятайте, що навколишнє середа в пивоварні — особливий день — пивний безліміт, хмільне ллється рікою: за 250 грн пийте скільки завгодно.

Після відвідин бару в пабі BIERSTUBE ви точно зміните своє ставлення до сучасного пива!