
Червоний та пшеничний елі — ірландське пиво
Бувають такі вечори, коли дуже хочеться зібратися з близькими друзями, зайти в добрий паб і випити пару келихів справжнього крафтового пива. У Дніпрі не так багато місць, де можна зануритися в атмосферу свята та невимушеності, а закладів, де можна купити якісний смачний ірландський ель на розлив, ще менше.
На щастя, для всіх жителів й гостей Дніпропетровська є паб “Bierstube” та його пивоварня з класичною технологією приготування. У цьому місці ви відчуєте себе як вдома — легко та невимушено. У пивному ресторані пропонують 4 сорти, які абсолютно не схожі один на одного. Навіть найвибагливіший клієнт знайде тут свій напій.
Особливу увагу варто звернути на Ірландське пиво. Всі знають, що в Ірландії такий напій вважається практично національним. Там п’ють пиво з будь-якого приводу, а це значить, що вони знаються на рецептурі та приготуванні. У пабі “Bierstube” ви насолодитеся справжнім ірландським елем під однойменною маркою, а прийнятна ціна на ель буде для вас приємним бонусом. Тепер не варто шукати відповіді на запитання: де купити найкращий ель? Просто приїжджайте на пр. Героїв 1д та ви не підете звідси без гарного настрою та позитивних емоцій!
Купити ірландський червоний ель
Це напівтемне пиво верхнього бродіння вперше було зварено у 14 столітті монахами-францисканцями в Ірландії. Багато століть це був локальний сорт пива Ірландії та тільки в 1710 році пиво стало вироблятися серійно.
Саме завдяки смаженому солоду це англійське (британське) пиво має специфічний фірмовий яскравий насичений червоний колір. Ель має яскравий міцний насичений приємний смак з легкими нотками гіркоти та приємної кислинки.
Рецепт натурального ірландського червоного елю Bierstube:
- вода питна підготовлена;
- солод ячмінний світлий;
- солод ячмінний темний карамельний;
- цукор білий кристалічний;
- солод ячмінний темний;
- хміль;
- дріжджі пивні.
Зміст сухих речовин у початковому суслі — 12,6%
Вміст спирту — не менше 4,4%
Найкращий пшеничний ель
У кафе – ресторані “Карусель” можна купити краще світле пшеничне пиво верхового бродіння, зварене класичним способом, з додаванням апельсина, що надає йому оригінальний освіжаючий смак й дуже приємний аромат. За характером нагадує класичні бельгійські сорти елів, але володіє яскравим індивідуальним характером. Це досить оригінальний сорт з яскраво вираженим насиченим смаком, який поки мало поширений на ринку України.
Рецепт пшеничного елю Bierstube:
- Вода питна підготовлена.
- Солод ячмінний світлий.
- Солод пшеничний світлий.
- Апельсин.
- Хміль.
- Дріжджі пивні.
Зміст сухих речовин у початковому суслі — 11,0%
Вміст спирту — не менше 3,2%
Відмінність елю від пива
Багато хто до цього часу не знає що таке ель та в чому їх різниця з розливним пивом. Насправді різниця не суттєва, але вона існує. Напій ель — це один з видів пива, одержаний під час верхового бродіння солодового сусла. На відміну від лагера його не пастеризують та не фільтрують; таким чином, зберігається вся палітра смаків й запахів. Скільки градусів в ірландському еле? — запитаєте ви. Насправді градус вмісту алкоголю практично такий, як і в інших сортах пива — 5-6.
Приходьте в паб “Bierstube” та спробуйте порцію цього хмільного напою. Впевнені, що після відчуття всього смакового діапазону ви будете залишати тільки позитивні відгуки. Щовечора ми чекаємо саме на вас!